maanantai 22. heinäkuuta 2013

No More Trouble Zones

Phuuh! Koska en jaksanut raahautua tänään salille, kun ei muuta asiaa sinne päin ollut, päätin jumpata kotona. Minulla on muutamia jumppa-DVD -levyjä, joista eniten käytössä on ollut Jillian Michaelsin No More Trouble Zones. Sen vetäisin äskenkin läpi, ja ei ole mitään kevyttä jumppailua se! Hiki nousee pintaan heti alussa ja säilyy koko setin loppuun. Pari noin minuutin mittaista paussia oli pakko pitää, mutta muuten tuossa ohjelmassa ei taukoja pidellä. Idea tuossa ohjelmassa on se, että jokainen voi valita tietyt viiden minuutin pätkät, jotka treenavat juuri omia ongelma-alueita. Minulla ongelma-alue alkaa kaulasta ja loppuu varpaisiin, eli teen koko ohjelman. Tehokasta rasvanpolttoa, ja lihakset saavat kunnon treenin. Minusta siinä ei myöskään ole mitään kamalan ärsyttäviä elementtejä (ylipirteyttä, hikoamattomia jumppaajia tms.).  Suosittelen muillekin!

Tällainen jumppari mulla on.

2 kommenttia:

  1. Moikka! Lisäsin itseni blogisi lukijaksi, jotta pääsisin säännöllisesti seuraamaan edistymistäsi ja tsemppaamaan! Itselläni on samanlainen projekti meneillään osoitteessa

    http://nolo-olo.blogspot.com

    Terv. Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Kiva saada lukijoita! Tuleepahan jonkinlaista "pakkoa" päivitellä ja mieluumminhan sitä päivittelee onnistumisistaan. Vilkaisin nopeasti blogiasi ja tutustun siihen paremmin, kunhan aikaa on enemmän. Vaikuttaa siltä, että meillä on noin painon suhteen aika samankaltainen matka. Sä olet vain vähän edellä. :)

      Poista